Schilder voor Gouda, Haastrecht, Waddinxveen
Binnenschilderwerk

Bij binnenschilderen komt het aan op nauwkeurigheid. Netheid en het gebruik van de juiste materialen, kleuren en/of technieken zijn hiervoor van essentieel belang. Wij hebben veel ervaring met binnenschilderwerk. Een woonhuis of pand kent veel onderdelen zoals: trappen, vloeren, plafonds, muren, wanden, deuren en kozijnen. Ieder onderdeel vraagt om een specifieke behandeling, schildertechniek en/of verfkwaliteit. Wij geven u hier graag  vrijblijvend advies over. Bij Alex schilderwerk weten wij precies wat nodig is om binnenschilderwerk met kwaliteit af te leveren. 

Buitenschilderwerk

Buitenschilderwerk bestaat meestal uit een grote diversiteit van schilderoppervlakken. Een goede voorbereiding is derhalve het halve (schilder)werk. Wij zorgen ervoor dat u zo min mogelijk hinder ondervindt tijdens onze schilderwerkzaamheden. Bijvoorbeeld door samen een goede planning te maken. Wij werken op vertrouwensbasis en streven naar een goede relatie met onze opdrachtgever. Wij schilderen raamkozijnen, houten gevels, huisdeuren, trappen, buitenmuren van pleisterwerk of beton, goten, balkons, veranda's, daken en schuren.

Restauratie & Houtrotreparatie

Alex schilderwerk uit Gouda is gespecialsieerd in restauratie, reparatie en herstel van houten deuren, gevels, daken, goten, kozijnen, planken, schuren en veranda's. Wij leveren vakwerk en brengen alles, idien mogelijk, weer in oude en originele staat terug. Het herstellen van houten onderdelen, vereist speciale technieken en producten, zoals bijvoorbeeld epoxytechniek. Gezien onze ervaring op het gebied van restauratie en houtrot-reparatie is uw bedrijf, woonhuis of monumentaal pand bij ons in goede handen.

Projectschilderwerk

Alex schilderwerk uit Gouda is uw betrouwbare partner als het gaat om schilderwerkprojecten. Wij denken en plannen met u mee van het begin tot aan de afronding van het project. Wij helpen u met vergunningaanvragen indien nodig. Als ondernemer heeft u het immers al druk genoeg. Ook zorgen wij dat uw bedrijf, winkelpand school of instelling tijdens openingstijden goed toegangkelijk blijft. Wij hanteren scherpe prijzen en berekenen geen extra weekendtarief. Wij hebben projectervaring met onder andere scholen, bedrijfspanden, winkels, instellingen en monumentale/historische panden