Schilder voor Gouda, Haastrecht, Waddinxveen
Binnenschilderwerk

Bij binnenschilderen komt het aan op nauwkeurigheid, netheid en het gebruik van de juiste materialen, kleuren of technieken. Wij hebben veel ervaring met binnenschilderwerk. Een woonhuis of pand kent veel onderdelen binnen zoals: trappen, vloeren, plafonds, muren, wanden, deuren en kozijnen. Ieder onderdeel heeft een andere werkwijze of verfkwaliteit nodig. Wij geven u hierbij vrijblijvend advies over. Bij Alex schilderwerk weten wij precies wat nodig is om binnenschilderwerk met kwaliteit af te leveren. 

Buitenschilderwerk

Buitenschilderwerk bestaat meestal uit een grote diversiteit van schilderoppervlakken. Een goede voorbereiding is derhalve het halve (schilder)werk. Wij zorgen ervoor dat u zo min mogelijk hinder ondervindt tijdens onze schilderwerkzaamheden. Bijvoorbeeld door samen een goede planning te maken. Wij werken op vertrouwensbasis en streven naar een goede relatie met onze opdrachtgever of geefster. Wij schilderen raamkozijnen, houten gevels, huisdeuren, trappen, buitenmuren van pleisterwerk of beton, goten, balkons, veranda's, daken en schuren.

Restauratie & Houtrotreparatie

Alex schilderwerk uit Gouda is specialist in restauratie, reparatie en herstel van houten deuren, gevels, daken, goten, kozijnen, planken, schuren en veranda's. Wij leveren vakwerk en brengen alles weer in oude en originele staat terug. Restauratie en reparatie van hout vereisen meestal speciale technieken. Zoals bijvoorbeeld epoxytechniek. Epoxiehars staat bekend om zijn hardheid en duurzaamheid. het is tevens zeer goed te bewerken. Daarnaast is het ook mogelijk om bijvoorbeeld hout in te plaatsen of houten delen te vervangen. Restauratie, houtrotreparatie en herstel van hout en schilderwerk van uw bedrijf, woonhuis of monumentaal of historisch pand  is bij ons in  goede handen.

Projectschilderwerk

Alex schilderwerk uit Gouda is een betrouwbare partner als het gaat om schilderwerkprojecten. Wij denken en plannen met u mee van het begin tot aan de afronding van het project. Wij helpen u met vergunningaanvragen indien nodig. Als ondernemer heeft u het immers al druk genoeg. Ook zorgen wij dat uw bedrijf, winkelpand school of instelling tijdens openingstijden goed toegangkelijk blijft. Wij hanteren scherpe prijzen en berekenen geen extra weekendtarief. Wij hebben projectervaring met onder andere scholen, bedrijfspanden, winkels, instellingen en monumentale/historische panden