Schilder voor Gouda, Haastrecht, Waddinxveen

Buitenschilderwerk

Buitenschilderwerk bestaat meestal uit een grote diversiteit van schilderoppervlakken. Een goede voorbereiding is derhalve het halve (schilder)werk. Wij zorgen ervoor dat u zo min mogelijk hinder ondervindt tijdens onze schilderwerkzaamheden. Bijvoorbeeld door samen een goede planning te maken. Wij werken op vertrouwensbasis en streven naar een goede relatie met onze opdrachtgever of geefster. Wij schilderen raamkozijnen, houten gevels, huisdeuren, buitenmuren van pleisterwerk of beton, goten, balkons, veranda's, daken en schuren.

KOZIJNEN

Schilderen en lakken van kozijnen kan een tijdrovende klus zijn. Een kozijn heeft over het algemeen geen grote rechte oppervlakken maar bestaat uit meerdere kleine. Het schuren van kozijnen vereist nauwkeurigheid om de kozijnen uiteindelijk strak af te kunnen lakken. Aflakken van kozijnen is een precisiekarwei. U wilt immers geen druipers die het resultaat verpesten. Wanneer nodig vervangen wij ook de stopverf.

PUIEN

Wij schilderen alle soorten puien. Stenen puien, houten puien of historische puien. Vaak moet er een gemeentelijke vergunning aangevraagd worden voordat de puien geschilderd kunnen worden. Wij helpen u om alle benodigde vergunningen te krijgen. Wij denken en plannen met u mee en zorgen voor 24/7 toegangkelijkheid tot uw pand.

SCHUREN

Het verven van schuren en houten veranda's is vaak een tijdrovende klus. Veel schuren bestaan voornamelijk uit houtwerk en verdienen regelmatig onderhoud. Het kiezen van de juiste verf of beits is essentieel bij schuren en veranda's om jarenlang onderhoudsvrij te blijven. in overleg met u kunnen we een plan opstellen opdat u weer jarenlang onbezorgd plezier van uw schuur of veranda heeft.