Schilder voor Gouda, Haastrecht, Waddinxveen

Binnenschilderwerk

Bij binnenschilderen komt het aan op nauwkeurigheid, netheid en het gebruik van de juiste materialen, kleuren of technieken. Wij hebben veel ervaring met binnenschilderwerk. Een woonhuis of pand kent veel onderdelen binnen zoals: trappen, vloeren, plafonds, muren, wanden, deuren en kozijnen. Ieder onderdeel heeft een andere werkwijze nodig. Bij Alex schilderwerk weten wij precies wat nodig is om binnenschilderwerk met kwaliteit af te leveren.

 

WIJ WERKEN VOLGENS DE STRENGSTE ARBONORMEN!

VLOEREN

Wij schilderen alle type vloeren. Wij hebben veel ervaring met het verven en lakken van vloeren. Daardoor kunnen wij u uitstekend adviseren. Hoe een vloer behandelt moet worden hangt enorm af van het type vloer, vloergebruik of bijvoorbeeld in welke ruimte de vloer ligt. Een goed advies over de juiste methode, verf, vloerlak of andere materialen is essentieel. Van een vloer wordt verwacht dat hij jarenlang meegaat en ook nog lang mooi moet blijven. Alex schilderwerk kan daarvoor zorgen.

WANDEN

Het schilderen van wanden, muren of plafonds is vaak meer werk dan u denkt. Wij gebruiken naast de traditionele technieken zoals sauzen en witten met een roller en kwast ook nieuwe technieken zoals het spuiten van latexverf of het aan- brengen van betoncire. Deze laatste methode is bijvoorbeeld zeer geschikt voor badmakers omdat het zeer watervast is. Wij kunnen u adviseren over de juiste methode en techniek voor elke ruimte in uw huis of bedrijf.

DEUREN

Schilderen, verven en lakken van deuren en kozijnen kan een tijdrovende en complexe klus zijn. Vaak bestaat een deur of kozijn uit meerdere vlakken en onderdelen. zoals glazen, ruitjes en afwerklatjes. Alex schilderwerk is zeer gespecialiseerd in het schilderen, opknappen en restaureren van deuren. Wij brengen ze weer voor u terug in de oorspronkelijke staat of zelfs nog mooier. Geef een deur de uitstraling die het verdient!